Latex spuiten

Latex spuiten

Wilt u uw wanden en plafonds voorzien van het nodige latex spuitwerk? Dan bent u bij stukadoors- en afwerkbedrijf Boonstra op de juiste plaats. Dankzij onze kundige medewerkers en professionele middelen kunnen wij snel en nauwkeurig te werk gaan, wat leidt tot een mooi eindresultaat. Hierbij maken wij altijd gebruik van hoogwaardige bio-based latex, welke is voorzien van de hoogste schrob- en dekkingsklasse.

Kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen iedere opdracht met net zoveel zorg en verzekeren u van een goed en snel eindresultaat. Wanneer u vragen heeft over latex spuitwerk voor wand- of plafondafwerking, kunt u deze gerust stellen aan onze medewerkers. Ook kunnen we voor u een offerte op maat samenstellen om u een beter beeld te geven van een samenwerking met stukadoors- en afwerkbedrijf Boonstra.

De voordelen van latex spuiten

    • Dankzij de grotere laagdikte is er een betere dekking;
    • Nauwkeurige en fraaie afwerking van de wanden en plafonds;
    • Sneller dan rollen of kwasten;
    • De structuur van het oppervlak blijft behouden.

 

Latex spuitwerk

Kwaliteit staat bij stukadoors- en afwerkbedrijf Boonstra op de eerste plaats. Het verzorgen van latex spuitwerk bestaat dan ook uit verschillende fases om zeker te zijn van een goed eindresultaat. Dat bestaat uit een aantal stappen. Zo worden de ramen en kozijnen altijd goed en zorgvuldig afgeplakt. Vervolgens dekken we de vloer af om spetters te voorkomen. Voordat we aan de slag gaan met het latex spuiten controleren we de ondergrond en impregneren wij deze om een goede hechting te krijgen. Als alles gecheckt is gaan we aan de slag met het latex spuitwerk. Uiteraard worden alle afplakmaterialen na afloop verwijderd.

€10,95 per m2

Wij staan voor u klaar!

Voor alle werkzaamheden op het gebied van plafond- en wandafwerkingen staan we uiteraard voor u klaar. Wij streven altijd naar een volledige ontzorging en een prettig verloop van de samenwerking. Dankzij onze transparantie en snelle communicatie kunnen we u altijd goed en snel te woord staan.

Gecombineerd met onze passie en vakkennis voor afbouw en stucwerk zijn wij een betrouwbare en fijne partij om mee in zee te gaan. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan om uzelf van meer informatie te voorzien. We staan graag voor u klaar.