Betonstuc

Betonstuc

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoors- en afwerkbedrijf met expertise op het gebied van betonstuc? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Met betonstuc voorziet u uw ruimtes van een stijlvolle en kwalitatief sterke upgrade. Betonstuc is een hoogwaardig pleistermateriaal waarmee we wanden een trendy natuursteen- of betonlook kunt geven. Door de waterdichte eigenschappen wordt betonstuc voornamelijk toegepast als alternatief voor tegelwanden in keukens en badkamers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Hierbij verzekeren wij u altijd van een goed en snel eindresultaat met een goede afhandeling. Wanneer u vragen heeft over betonstuc voor wandafwerkingen, kunt u deze gerust stellen aan onze medewerkers. Ook kunnen we voor u een offerte op maat samenstellen om u een beter beeld te geven van een samenwerking met stukadoors- en afwerkbedrijf Boonstra.

Betonstuc badkamer

Door de waterdichte eigenschappen van betonstuc wordt het materiaal regelmatig gebruikt voor de afwerking in badkamers en keukens. Dankzij de betonlook creëert u een trendy en stijlvolle look die helemaal past bij de huidige tijd.

Voordelen betonstuc

    • Naadloze en stoere betonlook;
    • Waterdichte afwerking;
    • Sterke en slijtvaste bepleistering;
    • Ideaal voor keukens dankzij de bestendigheid aan vetten en zuren;
    • Betonstuc heeft schimmelwerende eigenschappen.

Betonlook stuc

Het beton stuc wordt op kleur gebracht door toevoeging van kleurpigmenten. Hierbij bestaat het kleurenpalet over het algemeen uit natuurlijke kleuren met een steenachtige uitstraling. Dit zijn voornamelijk grijstinten die een stoere betonlook aan de ruimte kunnen geven.

Door de wijze van bepleistering kunt u variëren met diverse effecten. Zo kunt u denken aan een effen uitstraling of een gewreven effect. Dit gewreven patroon noemt men ook wel beton cire.

Wij staan voor u klaar!

Voor alle werkzaamheden op het gebied van plafond- en wandafwerkingen staan we uiteraard voor u klaar. Zo ook voor het aanbrengen van betonstuc pleisterwerk. Wij streven altijd naar een volledige ontzorging en een prettig verloop van de samenwerking. Dankzij onze transparantie en snelle communicatie kunnen we u altijd goed en snel te woord staan.

Gecombineerd met onze passie en vakkennis voor afbouw en stucwerk zijn wij een betrouwbare en fijne partij om mee in zee te gaan. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan om uzelf van meer informatie te voorzien. We staan graag voor u klaar.

V.a. €99,95 per m2

V.a. €64,95 per m2