Badkamer & Toilet

Badkamer

Badkamer verbouwen
Voor veel mensen is de badkamer één van de belangrijkste kamers in huis: hier begin je én eindig je jouw dag. Is jouw badkamer niet helemaal naar wens? Door deze te verbouwen creëer je de ruimte van je dromen, zodat je helemaal tot rust komt!

Waarom uw badkamer laten renoveren?
Er zijn verschillende redenen zijn voor een badkamerverbouwing. Misschien heeft u een woning gekocht waarin de badkamer niet aan alle eisen voldoet. of is de ruimte gewoon al flink verouderd.

Andere redenen voor een badkamer renovatie zijn :

  • Waardeverhoging van uw pand
  • Praktischere inrichting van de badkamer
  • Het opknappen van uw woning
  • Grotere kans op het verkopen van uw woning

 

Kosten van een badkamer renovatie
De kosten voor een badkamer renovatie hangen af van diverse factoren omdat iedere badkamer uniek is. Onder andere de grootte van het project, de duur van de renovatie, de verrichte werkzaamheden en de materiaalkeuze zijn bepalend voor de kosten. Wilt u een precieze prijsopgave voor de renovatie van uw badkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een op maat gemaakte offerte aan.

Badkamer ontwerpen laten maken
Weet je niet goed hoe je moet beginnen en wil je liever je badkamer laten ontwerpen? Geen probleem, ook dan staan we voor je klaar! We bespreken samen jouw wensen die we voor je uittekenen in een 3D ontwerp. Zo ontvang je van ons een professionele 3D ontwerp en deskundig advies.

Onderhoudsarme badkamer
Als de badkamer opgeleverd is blijft er altijd één klus over. Onderhoud ofwel schoonmaken. Zeepresten en kalk uit water geven nou eenmaal werk. Maar door slim gebruik te maken van de juiste materialen, kan dit tot een minimum worden beperkt.

€ op aanvraag

€79,95 Incl. BTW

Toilet

Toilet verbouwen
Is jouw toilet niet helemaal naar wens? Door deze te verbouwen creëer je de ruimte van je dromen, zodat je helemaal tot rust komt!

Waarom uw toilet laten renoveren?
Er zijn verschillende redenen zijn voor een verbouwing. Misschien heeft u een woning gekocht waarin het toilet niet aan alle eisen voldoet, of is de ruimte gewoon al flink verouderd.

Kosten van een toilet renovatie
De kosten voor een toilet renovatie hangen af van diverse factoren. Onder andere de grootte van het project, de duur van de renovatie, de verrichte werkzaamheden en de materiaalkeuze zijn bepalend voor de kosten. Wilt u een precieze prijsopgave? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een op maat gemaakte offerte aan.

Toilet ontwerpen laten maken
Weet je niet goed hoe je moet beginnen en wil je liever je toilet laten ontwerpen? Geen probleem, ook dan staan we voor je klaar! We bespreken samen jouw wensen die we voor je uittekenen in een 3D ontwerp. Zo ontvang je van ons een professionele 3D ontwerp en deskundig advies.

€ op aanvraag

€49,95 Incl. BTW