Airless Spuiten

Airless spuiten

Bent u op zoek naar een ervaren en professioneel stukadoorsbedrijf voor het airless spuitwerk van uw wanden of plafonds? Dan bent u bij stukadoors- en afwerkbedrijf Boonstra op het juiste adres. Aan de hand van onze professionele gereedschappen kunnen wij snel en nauwkeurig te werk gaan, wat zorgt voor een prachtig eindresultaat. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige bio-based latex, welke voorzien is van de hoogste schrob- en dekkingsklasse.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid. Wij behandelen iedere opdracht met net zo veel aandacht en zorgen ervoor dat u tevreden bent met onze werkzaamheden. Wanneer u vragen heeft over onze airless wand- of plafondafwerkingen kunt u deze gerust aan ons stellen. Ook kunnen we een offerte op maat samenstellen om u een beter beeld te geven van een samenwerking met Boonstra.

Onze werkwijze bij airless spuitwerk

Bij Stukadoors- en afwerkbedrijf Boonstra staat kwaliteit op de eerste plaats. Het verzorgen van airless spuitwerk bestaat dan ook uit een aantal fases om zeker te zijn van een goed eindresultaat. Allereerst worden de ramen en kozijn zorgvuldig afgeplakt. Ook wordt de vloer indien nodig afgedekt. Voordat we aan de slag gaan met het airless spuiten controleren we de ondergrond en impregneren wij deze om een goede hechting te krijgen. Dan kan het Latex airless spuiten beginnen en na afronding zullen uiteraard alle afplakmaterialen worden verwijderd.

De voordelen van airless verf spuiten

  • Nauwkeurige en fraaie afwerking van uw wanden en plafonds;
  • Dankzij de grotere laagdikte is er een betere dekking;
  • De structuur van het oppervlak blijft behouden;
  • Sneller dan rollen en kwasten.

€9,95 per m2

Stukadoorsbedrijf Boonstra staat voor u klaar

Van pleisterwerk tot airless spuiten en van een grootschalige verbouwing tot vloerrenovatie, wij staan voor u klaar. Wij vinden het enorm belangrijk om u een volledige ontzorging te kunnen bieden. Dankzij onze transparantie en snelle communicatie kunnen we u altijd goed te woord staan.

Gecombineerd met onze passie en vakkennis voor afbouw en stucwerk zijn wij een betrouwbare en fijne partij om mee in zee te gaan. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan om uzelf van meer informatie te voorzien. We staan graag voor u klaar.