Airless Spuiten

Latex spuiten

Airless latex spuiten

Wanneer u het Latex spuiten aan ons overlaat, spuiten we deze met een professionele verfspuit op uw wanden en plafonds. Dit maakt niet alleen snel en nauwkeurig werken mogelijk, maar zorgt ook voor een fantastisch eindresultaat. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige Bio-based Latex, welke uiteraard voorzien is van de hoogste schrob- en dekkingsklasse I.

Werkwijze 

Eerst worden alle ramen en kozijnen zorgvuldig afgeplakt. Indien nodig wordt de vloer afgedekt. De ondergrond wordt eerst nogmaals gecontroleerd en daarna geïmpregneerd om zuiging tegen te gaan, en een goede hechting te verkrijgen. Daarna kunnen we beginnen met het Latex spuiten. Wanneer het erop zit, verwijderen we de afplak materialen en nemen deze weer mee.

De voordelen van Airless Latex spuiten :

  • Het geeft een uitermate fraaie afwerking van uw wanden en/of plafonds.
  • Er wordt een grotere laagdikte bereikt waardoor er sprake is van een betere dekking.
  • Eventuele structuur van het oppervlak blijft behouden.
  • Het is vele malen sneller dan rollen en kwasten.

€9,95 per m2

dunpleister spuiten

Dunpleister voor behangklare wanden 
De wanden in nieuwbouwwoningen worden steeds vlakker opgeleverd, dankzij deze trend kunnen we steeds dunner stukadoren. Het traditionele, dikkere stucwerk is dan overbodig. In deze situatie is werken met dunpleister dan ook de juiste keuze.

Werkwijze
Met behulp van een Airless spuit wordt er een 0 – 2 mm dikke pleisterlaag aangebracht. Afhankelijk van de ondergrond werken we in 1 of 2 lagen. Daarna trekken we deze glad met een vlakspaan. Na uitharding worden de wanden stofvrij geschuurd d.m.v. een grote schuurmachine om zeker te zijn van een glad eindresultaat.

De voordelen van dunpleister :

  • Zowel het aanbrengen als drogen neemt maar een fractie van de tijd in beslag tegenover het  traditionele stucwerk.
  • Een nieuwbouwwoning is doorgaans al in 6 werkdagen gestukadoord én latex gespoten. Dit past dus helemaal in een strakke planning.
  • Het is goedkoper dan traditioneel stucwerk